Ramazan Ayı boyunca ilçe sakinlerini “Gönülden Gönüle İftar Buluşmaları”nda ağırlayan Beykoz Belediyesi son iftar sofrasını Yenimahalle’de kurdu.

Mehmet Emin Pulatkonak Ortaokulu bahçesinde kurulan “Gönülden Gönüle İftar Buluşmaları”nda 2 bin 500 ilçe sakini komşu ve akrabalarıyla aynı sofrada etrafında kenetlendi.

Beykozluların birlik, beraberlik ve muhabbetine sahne olan son iftar sofrası da Beykoz Belediyesi tarafından tüm sofralarda olduğu gibi taze fesleğenlerle donatıldı.

Kardeşlik duygularıyla hep birlikte iftar saatini bekleyen ilçe sakinleri ezanın okunmasıyla Ramazan’a veda etmeninhüznünü, Bayram’a kavuşmanın ise sevincini yaşadı.

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Yenimahalle sakinleriyle iftarda bir araya geldi ve oruç açtı.

Başkan Murat Aydın: “Ramazan’da 55 Bin Hemşehrimizle Buluştuk”

Başkan Murat Aydın mahalle sakinlerine hitabında: “Bugüne kadar en yakınından en uzağına kadar mahalle ve köylerimizde iftar sofraları kurduk. İlçe genelinde 55 bin hemşehrimizle buluştuk, iftar yaptık. 7’den 70’e tüm sofralara katılarak birlik beraberliğimize katkıda bulunan ilçe sakinlerimize can-ı gönülden teşekkür ediyorum.Bu sofralarda yaşanan kardeşlik ikliminin ebediyen daim olmasını temenni ediyorum. Rabbimize hamd olsun ki bizi ağız tadıyla Bayram’a kavuşturdu. Bu vesileyle ilçemize, ülkemize ve tüm İslam Alemi’ne hayırlı bayramlar ve esenlikler diliyorum” dedi.